Tilipalvelu Kallatsa Oy
Tilitoimistopalvelut Rovaniemi

Tilitoimistopalvelut räätälöidysti • Tilipalvelu Kallatsa Oy

Tilitoimisto­palvelut räätälöidysti tarpeidesi mukaan

Rovaniemeläinen Tilipalvelu Kallatsa Oy tarjoaa yhdessä paketissa kaiken sen, mitä tarvitset yrityksesi taloushallinnon hoitoon. Hoidamme esimerkiksi yrityksen perustamisen, kirjanpidon, verosuunnittelun ja verotuksen, tilinpäätöksen sekä palkkahallinnon vahvalla osaamisella. Kuljemme yrityksesi rinnalla koko yrittäjyytesi elinkaaren ajan.

Emme tarjoa liikaa emmekä liian paljoa, vaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivia tilitoimistopalveluja. Helpotamme arkeasi ja sähköisen taloushallinnon avulla pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla. Erityisen tärkeää meille on hoitaa kaikki asiakkaidemme lakisääteiset ilmoitukset (arvonlisävero, palkkatieto- ja erillisilmoitukset, vuosi-ilmoitukset yms.) ja palkat ajallaan.

Taloushallintopalvelumme hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti.

Taloushallintoa
sähköisesti

Sähköinen kirjanpito on yritykselle vaivattomin tapa hoitaa paperiasiat. Kun kaikki tapahtuu sähköisesti ei tarvitse toimittaa, tulostaa tai säilyttää lomakkeita ja tositteita. Sähköisestä kirjanpidosta näkee helposti myös reaaliaikaisen tilanteen. Käytämme Visma Fivaldi-kirjanpito-ohjelmaa.

Asiakkaidemme menestyksen tukena – Tilipalvelu Kallatsa Oy

Tilipalvelu Kallatsan taloushallinto­palvelut

Kirjanpito

Teemme asiakasyritysten kirjanpidon joko sähköisesti, ns. mappikirjanpitona tai näiden yhdistelmänä. Tuotamme kirjanpitopalvelut kustannustehokkaasti siten, että asiakasyrityksen taloushallinnon prosessit saadaan sujuviksi, lain vaatimat velvollisuudet hoidetaan ajallaan, ja yrittäjä on koko ajan tietoinen yrityksensä taloudellisesta tilanteesta.

Tilinpäätös

Tilinpäätöksessä kasaamme yrityksen luvut tilikaudelta yhteen. Palveluun kuuluu luonnollisesti myös lukujen läpikäynti ja tulkinta yhdessä asiakkaan kanssa.

Verotus

Meillä on rautainen ammattitaito ja vankka kokemus verotusasioista. Monet asiakkaamme kokevat verotusasiat hankaliksi jopa pelottaviksi, mutta sinun ei tarvitse osata. Me teemme ja selvitämme.

Palkanlaskenta

Meillä lasketaan palkat aina ajallaan maksuun. Yhteydenpito toimii sujuvasti ja huolettomasti. Meidän mielestämme on tärkeää tehdä palkka-asioistakin helppoa asiakkaillemme. Olemme tukena ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Neuvonta, ohjaus ja konsultaatio

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevia taloushallinnon palveluita, mutta myös konsultointipalvelua pienille henkilö- ja osakeyhtiöille sekä yrittäjyyttä suunnitteleville yksityishenkilöille ympäri Suomen.

Asiantuntijapalvelut

Jos olet aikeissa perustaa yrityksen, ota meihin yhteyttä. Yritysten elinkaaripalvelun mukaisesti olemme rinnallasi jokaisessa vaiheessa yrittäjän polulla: ihan sieltä yrityksen perustamisesta lopettamiseen. Moni asia voi tulla yrittäjälle täysin uutena vastaan ja meillä on ilo tarjota käyttöösi kaikki asiantuntemus, mitä meillä on.

Lisäksi tarjoamme

  • Osto- ja myyntireskontrien hoito
  • Yritysten maksuliikenteen hoitaminen
  • Konsernitilinpäätökset
  • Johdon raportointi ja budjetointi
  • Kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijapalvelut
Tilipalvelu Kallatsa Oy

Ovemme on avoinna arkisin klo 9–15.

Teollisuustie 17 A
96320 Rovaniemi